Om os

Guldbog.dk er grundlagt af Christian Bøgelund og Mira Backes. Vi er to gymnasieelever, der vil gøre C-niveaufag i gymnasiet lettere. Derfor har vi skrevet en serie af bøger, Guldbog-serien. Disse bøger skal hjælpe dig med at opnå bedre resultater i C-niveaufag. Ved hjælpe af de bøger, støtter vi gymnasieelever med at bruge tiden på det, som de brænder for. I stedet for at kæmpe sig igennem fag, som de ikke selv har valgt.

null

Christian Bøgelund

Christian (f.1997) gik på gymnasiet på Virum Gymnasium med et snit på 12,1 og var tilknyttet talentorganisationerne ATU og CIEC. Ud over dette arbejder Christian frivilligt for Kræftens Bekæmpelse.

Christian arbejder i konsulenthuset Incentive som juniorkonsulent. Christian har styr på alt det tekniske på siden, så hvis du har spørgsmål til det, er det ham, du skal have fat i.

null

Mira Backes

Mira Backes (f. 1996) gik på Roskilde Gymnasium og var en del af både ATU og Forskerspirer. Mira vandt derudover Projekt Forskerspirer 2015 med hendes projekt, som involverer neurologi og psykologi.

Hun har deltaget i diverse udvekslingsprogrammer og har grundlagt og undervist i et skrivekursus for gymnasieelever. Mira havde kemi på B-niveau og er kemi-geniet bag den første bog. Hvis du har spørgsmål om det kemi-tekniske er det hende, du skal snakke med.

Vores historie

Vi er begge del af talentorganisationen ATU (Akademiet for Talentfulde Unge), som har dannet meget af fundamentet for vores akademiske viden og vores kompetencer.

På ATU faldt vi i snak og lærte hinanden at kende. Vi fandt ud af, at hvis vi havde problemer, både personligt og fagligt, så kunne vi finde støtte i hindanden.

Da vi nåede til anden standpunktskarakter anden standpunktskarakter fik Christian så en dårlig karakter. Han fik et 4-tal i kemi. Det var hans første 4-tal på en standpunktskarakter (han fik normalt 10-12 og har lige nu et snit på 11,15) og derfor bestemte han sig for at blive god til kemi på C-niveau.

Da der ikke andre løsninger var, så læste han hele sin kemibog igennem fra en ende til en anden og lavede alle opgaver. Så snakkede han med Mira og vi fandt sammen ud af, at vi skulle finde en løsning på problemet.

Derfor skrev vi sammen Guldbog Kemi C. Og Christians karakter? Han gik på 3 måneder fra 4 til 12 under udarbejdelsen af bogen.

Kontakt os

Du kan kontakte Mira på mail: Mira@guldbog.dk. Christian kan du kontakte på mail: Christian@guldbog.dk og på telefon 6078 7929 mellem klokken 16 og 20.

Guldbog.dk i medierne

Det Grønne Område

Du kan have læst om os i Det Grønne Område, hvor de i september 2015 lavede en artikel om Guldbogen og vores projekt. Du kan læse den ved at klikke på billedet nedenunder